**FLYTTAD TILL 11 JULI pga VÄDRET**

Viltspår är en aktivitet som de flesta hundar tycker om. De får använda sin hjärna och sitt luktsinne till att lösa en uppgift på egen hand. För matte och husse brukar viltspåret även innebära en skön dag i skogen med lite bus, trevligt sällskap och gott fika – och vem gillar inte det?

I viltspåret lär vi våra hundar att följa ett doftspår av djur klöv och blod fram till en slutstation. Det är en aktiveringsform som bygger på kunskaperna som behövs för att kunna eftersöka skadeskjutna djur. 

Viltspårskurserna hos oss utförs i blandad skogsterräng, med nötblod och klövar från egenskjutet vilt. 

Prova-på Viltspår

Denna kurs passar för dig som vill prova på viltspår eller lära dig grunderna i viltspår för att kunna fortsätta spåra själv. Kursen är även bra för dig som vill ha en liten nystart i ditt spårande.

Vi går under dagen igenom grundläggande spårteori, spårläggningsteknik, material, lagar och regler. Hundarna får prova på ett kortare motivationsspår och ett lite längre spår med vinklar.

Tid; 4 juli kl 10.00 till ca 14.00.
Antal; 4-6 deltagare
Instruktör; Ulrika Wijk

Pris; 550 kr/ekipage

Betalning till swishnummer 1235792874 görs när er anmälan blivit bekräftad av arrangör, senast en vecka innan kursstart. Bekräftad anmälan är bindande.

Anmälan Prova-på Viltspår

Viltspårskurs
Klicka i rutan för att visa att du inte är en SPAM-robot